Balzám na nádobí Frosch Eko 750ml Citrus

 
Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do
30.04.2024
99,26 Kč / ks
   
Kód produktu 93066
Značka Drogerie-různí výrobci
Kategorie Čisticí a prací prostředky
 

Toužíte po dokonale čistém nádobí a máte rádi svěží vůni citrusů? V tom případě si jistě oblíbíte ekologický balzám na mytí nádobí s extraktem z kůry z citronu. Jeho účinné přírodní složení se postará o perfektní čistotu a lesk nádobí. Neutrální pH 5,5 chrání pokožku před vysoušením a prostředek zanechává příjemnou osvěžující vůni. Snášenlivost balzámu na mytí nádobí s pokožkou je potvrzená dermatologickými testy.

 

Přednosti balzámu na mytí nádobí:

  • účinně bojuje s mastnotou a nečistotami,
  • má neutrální pH 5,5 a pečuje o pokožku,
  • jedná se o veganský přípravek bez mikroplastů.

Obsah všech čisticích a pečujících prostředků Frosch je v přírodě snadno biologicky odbouratelný a nezanechává po sobě ekologickou stopu. Obaly jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu tak, aby nevznikal plastový odpad.

Velký důraz je kladen na samotný výrobní proces, který probíhá podle nejvyšších ekologických standardů s ohledem na co nejnižší spotřebu energie a na využívání přírodních obnovitelných zdrojů.

 

Použití

4 ml přípravku na 5 litrů vody.

Trvanlivost: 48 měsíců od data výroby

 

Proč Frosch?

Domov bez toxinů ocení vaše pokožka, plíce a celkové zdraví.

Čistý domov nemusí být cítit chemií a dezinfekcí, ale může vonět po malinách nebo levanduli.

Vaše pokožka si zaslouží jemnou hypoalergenní péči s přírodními pečujícími složkami.

Frosch je přátelský k vám i přírodě a dokáže vám, že chovat se zodpovědně k naší planetě není vůbec těžké.

Více než 30 let zkušeností a obliba produktů po celém světe je zárukou vaší spokojenosti.

 

Složení

5 – 15 % aniontové povrchově aktivní látky, < 5% neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, konzervační prostředky (kyselina mléčná) a parfémy.

Další složení: citronový olej, kosmetické barvivo

Hmotnost 0.826 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: